Region Stockholm, Stockholms län

Elisabeth Windesjö står framför en dörr.

Elisabeth Windesjö

Diplomerad Näringsterapeut

Alla har rätt att må sitt bästa jag!

Som holistiskt arbetande hälsoterapeut har jag kunskap om vilka faktorer som är viktiga för kroppens ”frisk-tillstånd”. Med ett finare ord kallas det kroppens homeostas. Vår kropp har ett sinnligt system som samverkar och gör sitt yttersta för att vi ska må bra. Men… de flesta behöver mer kunskap om vad som är antagonister och synergister för att optimera sin hälsa. Jag jobbar med både företag och privatpersoner.

Min styrka är att arbeta med kost och näring som starka komponenter för kroppens välmående. Jag föredrar mätbara resultat! Med bioresonans checkas näringsstatusen på cellnivå. Du som klient kan tydligt följa med i diagrammet över din näringsstatus, du kan se förbättringarna schematiskt och du kan framför allt känna dem i kroppen. 

Att arbeta holistiskt innebär att ha en helhetssyn och förståelse för kroppens samverkande system. Man letar grundorsaker till varför kroppen inte mår bra. Symptom är kroppens signaler till oss, men inte grundorsaker. Ett exempel; om en klient känner sig låg och energilös, nere eller upplever sig deprimerad så söker man grundorsaken först i näringsstatusen och/eller stresstillståndet – några viktiga grundstenar för kroppens homeostas. Det finns självklart flera. När kroppen är optimerad med näring så kan man gå vidare med andra terapier. Om det behövs!

Jag vet vad som ger positivt resultat för homeostasen och jag gillar enkelhet. Om näringstillskott behövs för att återställa frisk-tillståndet så ska de helst vara naturliga, högkvalitativa och effektiva. Allt annat anser jag är bortkastade pengar och tid.

Mitt företag heter Addhealth och mina utbildningar är flera:

-Diplomerad kost- och näringsterapeut / Axelsons Institut i Stockholm

-Hälsoprofilbedömare / HPI Health Profile Institute

-Testledarutbildning för konditionstest / HPI Health Profile Institute

-MI-coaching / Coaching & Motivation Scandinavia AB