Nu är vi på gång

– nya spännande saker händer

Vi releasar vår hemsida och det ska vi fira!

I september blir det mätkalas! Kolla din näringsstatus med bioresonans till extra bra pris. Kom 2 och betala för 1. Ord pris 795 kr/person. Under juni/juli har vi ”sneak peek-rabatt” 25% för dig som vill mäta nu. Läs mer om bioresonans under ”Hälsomätningar”.

Vi utökar vårt team av hälsoterapeuter!

Nu är vi på gång och bygger ett bredare team med holistiska hälsocoacher och terapeuter. Det ska vara enkelt att få hjälp och stöd att hitta sina egna friskhetsfaktorer. Kroppen är en magisk maskin som vi alla behöver lära oss att lyssna på. Vi terapeuter lär dig att tolka kroppens signaler och guidar dig gärna på din egen unika  hälsoresa. Vårt mål är att du snart ska kunna hitta en terapeut nära dig, för att få stöd på vägen mot ditt bättre mående. Håll utkik!

Är du holistisk hälsoterapeut, egen företagare och vill jobba tillsammans med oss?

Kontakta Elisabeth i teamet för mer information.

En vit näckros framför en suddig bakgrund.

Hyr en föreläsare

Våra kunniga hälsocoacher brinner för att förmedla kunskaper om hur du kan hålla dig frisk och må ditt bästa jag.  Temat kan t ex vara

Läs mer
En grupp färgglada träklossar.

Boka en AW

Vill du samla dina arbetskamrater runt ett hälsotema? Något spännande och lärorikt? Eller något kul och avkopplande? Eller kanske ordna en näringsmätning med bioresonans, för

Läs mer

Hälsotema

Läs om periodens hälso-tema. Det handlar om allt som påverkar våra friskhetsfaktorer samt information om events och erbjudanden.