Region Stockholm, Stockholms län

En kvinna med långt blont hår, klädd i en svart topp, ler när hon står utomhus. Bakom henne finns bladlösa träd och en vattenmassa, vilket tyder på att det är sen höst eller vinter. Belysningen är ljus och naturlig, vilket indikerar en solig dag.

Marie Q Assarsson

Hälso- och livsstilsterapeut

 

Som utbildad hälso- och livsstilsterapeut kombinerar jag olika holistiska metoder och hämtar in kunskap från olika perspektiv som kinesisk medicin, homeopati samt funktionsmedicin. Jag har 20 års erfarenhet av nutrition och hälsa och har hjälpt tusentals klienter till bättre hälsa. Jag har också lång erfarenhet av stresshantering bland annat genom mindfulness och mediyoga samt inom transformativ coaching och ledarskap. Utifrån att all kraft finns inom oss vägleder jag dig att plocka fram den.

En god hälsa hänger ihop med att se orsaken till symtomen och ibland behövs såklart symtomlindring i kombination med att balansera orsaken. I mitt arbete använder jag bland annat ansikts- och tungdiagnostik för att se olika obalanser. Utifrån den och din anamnes (livshistoria), dina visioner och ditt mål så skapar vi en plan för hur du förbättrar och optimerar din hälsa.

Jag tror också på att vi behöver det allra enklaste som vi lätt glömmer bort i en stressad prestationsinriktad värld för en optimal hälsa. Vi behöver bra syresättning dvs en fungerande andning och bra luft, högkvalitativt levande vatten samt bra grundnäring och se att vi följer vår passion i livet och gör det vi verkligen tycker är roligt. Kroppen har en fantastisk förmåga att balansera sig själv med rätt förutsättningar. Ibland i denna värld har vi levt länge med obalanser och då behöver vi olika insatser för att komma till vår ”hembas” igen.

Jag jobbar även med en 50 årig japansk vattenteknologi som renar och vitaliserar vårt kranvatten vilket skapar de egenskaper hos vatten som finns i de läkande källorna i bland annat Okinawa och Lourdes. Vatten är vårt medium i kroppen och vi består av ca 70 % vatten så detta har en stor inverkan på oss. En glömd kunskap som börjar komma fram igen.

Mitt företag heter BalanzEnergy som jag nu har drivit i 12 år och här är utkast på mina utbildningar:

  • Hälso- och livsstilsterapeut /Holistic Health Academy
  • Tranformativ coach /Expand metoden samt Landmark
  • Affärscoach (ICF)/ Solid affärscoaching’
  • Mindfulness och Mediyoga / Ilivera & Mediyoga institutet
  • Human design / Christopher J Powers utbildningar
  • Varumärke (var ditt unika jag och kom ut med ditt budskap / The Freedom Era Academy